ColofonParijs à la carte
De website Parijs à la carte geeft informatie over bekende en vooral over minder bekende aspecten van Parijs. De nadruk ligt op bezienswaardigheden die bij Parijsreizigers minder bekend zijn. Je kunt op de site verschillende ingrediënten bij elkaar zoeken en zo een eigen 'menu' samenstellen voor je bezoek aan Parijs.

Fouten en commentaar
De informatie op Parijs à la carte wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Mocht je een fout vinden, dan hoor ik dat graag via een e-mail (klik op contact).

Ontwerp en bouw
Parijs à la carte is ontworpen door Els van der Vos en gebouwd door Y-Catcher Webdesign. De teksten zijn geschreven door Els van der Vos, die ook de inhoud van de website bijhoudt met behulp van Adobe Dreamweaver. Copyright teksten © 2007-2017 Els van der Vos. Alle rechten voorbehouden.

NB: Vanaf 1 maart 2017 heeft Y-catcher! het onderhoud van de website overgenomen, in verband met het overlijden van Els van der Vos.

Afbeeldingen
De afbeelding op de achtergrond is een schilderij van Raoul Dufy, La Tour Eiffel uit 1935.

De foto's zijn zelf gemaakt, of rechtenvrij. Wat betreft overige foto's, ik heb alles in het werk gesteld om de afbeeldingen op deze website juist te verantwoorden, en de bron en de copyright te achterhalen; ik bied mijn excuses aan voor onbedoelde fouten en omissies; deze zullen - zodra er per e-mail melding van wordt gemaakt - worden gecorrigeerd of vervangen.

Hosting
Deze site wordt gehost door Hensel Hosting.


Laatst bijgewerkt 2-03-2017